UDSALG: 40% rabat i dag!

Returpolitik


Retur, betalinger & udvekslinger

Utilfreds med dit køb? Ingen bekymringer! Du kan returnere den til refusion inden for 30 dage efter, at du har placeret din ordre, forudsat at varerne er i samme stand, som da du modtog dem.

Restitutionen er de fulde omkostninger ved returnering af Acuflex-produkter ekskl. Forsendelse. Forsendelsesomkostninger, der er afholdt med at returnere varen til os, refunderes ikke.

Kontakt os inden du kommer tilbage. På den måde kan vi behandle dit afkast effektivt.

Så snart returpakken er sendt, så send os sporingskoden via e-mail. Så snart artiklen er modtaget, refunderer vi købsbeløbet inden for 2 arbejdsdage. Når du returnerer din ordre, så glem ikke at nævne dit ordrenummer.

Returadresse:

Company name: Crafts and creations
Street: Luikersteenweg 4 BUS 2
City: Hasselt
Post code: 3500
Country: Belgium

Punkter tabt I transit / miste eller stolene pakker
Ved at bestille fra os accepterer du vores forsendelsestider. De fleste ordrer leveres inden for de fremsatte tidsrammer; eksterne faktorer såsom toldinspektioner kan dog undertiden forårsage forsinkelser. Hvis dine bestillingsforsendelsestider overskrider vores viste tidsramme med 5 arbejdsdage, kan du kontakte os, og vi sender med glæde en udskiftningsordre eller udsteder en fuld refusion.

Vigtig meddelelse:
Når ordren er sendt, er det ikke muligt at annullere den!

Acuflex er ikke ansvarlig for mistede eller stjålne pakker, der bekræftes at blive leveret til den adresse, der er indtastet for en ordre. Efter en forespørgsel bekræfter Acuflex leveringen til den angivne adresse, leveringsdato, sporingsoplysninger og forsendelsesoplysninger for kunden at undersøge.